In het onderstaande filmpje kunnen jullie zien hoe goed Nova nu kan kruipen. Nog geen 6 maanden en nu al zo mobiel. Dat wordt goed opletten met klein speelgoed en rommeltjes op de grond. Ze is een grote fan van schoensabbelen dus die moeten we ook niet laten slingeren (ach beetje weerstand opbouwen).

Verder is ze vorige week voorlopig voor het laatst bij het kinderdagverblijf geweest. Als ik weer werk heb mag ze weer terug. Voelde best een beetje verdrietig voor mij (mama) aangezien het niet vinden van werk zo wel heel confronterend is. En dan op het kdv je flesje gekolfde melk uit de vriezer ophalen, en het koffertje met Nova’s reservekleertjes weer meenemen. Het voelde alsof je met een doos het spullen van je werk wordt weggestuurd. Hopelijk dus maar tijdelijk. Lyse blijft nog 1 dag per week gaan tot ze 4 jaar is.

Ook kan ze als wij haar goed vasthouden zichzelf al optrekken en staan! Maar het lukt haar nog niet om dat zonder ons te doen. Daar moeten we nog even geduld voor hebben. Maar we zijn al supertrots op onze snelle tante!