Alvast een voorproefje van meer filmpjes die gaan komen binnenkort.
Veel lachplezier!

Het gaat goed met Nova. De waterpokjes zijn weer weg, alleen nog wat korstjes en de grote ontstoken waterpok moet nog even goed genezen.
Ze lijkt ook wat last van de warmte te hebben maarja, wie niet? Daardoor wil ze vaak drinken en slaapt ze overdag steeds korte dutjes.
Vannacht heeft ze voor de 2e keer bij Lyse op de kamer geslapen. Het ging heel goed. Ik had haar rond 18:00 uur voor het laatst gevoed en ze liet om 5:45 uur pas weer van zich horen. Ik stond inmiddels op klappen ;-). Maar omdat Nova ongeveer een kwartier nodig heeft om in slaap te vallen, en in die tijd veel huilt, doen we ze voorlopig alleen op 1 kamer als Nova eerder naar bed gaat dan Lyse. Soms heeft ze net geslapen als Lyse naar bed moet, of krijgt ze nog een voeding. Dat gaat ze nog gezellig bij ons op de kamer in haar wiegje.
De hele dag wil Nova op handen en knieën zitten dus het kruipen zal niet lang op zich laten wachten denk ik. Lyse deed dit na ongeveer 5,5 maand dus ze heeft nog 2 weken om te oefenen. Omdat ze veel op haar buik ligt is ze wel meer gaan spugen helaas. ’s Nachts ligt ze ook op haar buik. HEt schijnt minder veilig te zijn maar zo slaapt ze het beste. Omdraaien heeft geen zin want dan heeft ze zichzelf binnen een mum van tijd weer teruggedraaid.